sign-up
Inscrieresign-up
Log In
sign-up
Contact


sign-up
Info


sign-up
Succese

     
 
Cauta :   women Femei  
men Barbati  
   
   
     Esti fara de pereche? Noi te ajutam sa-ti gasesti jumatatea!
   Agentia matrimoniala Venera te ajuta sa-ti gasesti perechea potrivita pentru o relatie de iubire/casatorie. Oferim un serviciu de calitate organizand intalniri reale, cu persoane serioase si singure din Romania si strainatate.
   Colaboram cu 14 agentii matrimoniale din intreaga lume, suntem foarte selectivi si eficienti, si organizam intalniri doar pentru cei care prezinta un interes real reciproc.
   Venera este o agentie matrimoniala cunoscuta si de succes, prezentata adesea la televiziune, radio si in presa in ultimii 17 ani. In lume exista sute de cupluri fericite care s-au cunoscut prin noi, multe avand si copii.
   Baza noastra de date poate fi consultata on line, dar fotografiile ascunse vor fi vizibile doar dupa achitarea inscrierii.
   Va asteptam si va dorim sa va gasiti aici jumatatea!
 
   
Imaginile si textele din acest site se afla sub incidenta legii dreptului de autor. Utilizarea integrala sau partiala, reproducerea si multiplicarea lor pe orice suport fara acordul scris al proprietarului constituie contraventie si se sanctioneaza conform legii.
Copyright © 1999-2016 Venera S.R.L. - Agentie Matrimoniala, Bucuresti, Romania. Toate drepturile rezervate.
Familie - Eco Life Portal www.index2000.ro