women
Femei


men
Barbati
 
 
  sign-up
Inscriere
sign-up
Log In
sign-up
Contact


sign-up
Info

sign-up
Home

     
 
  Tel. +4 0731 459 867
E-mail: venera@matrimonial.ro
C.P. 69-16 Bucuresti, Romania
 

 

Daca doriti sa cunoasteti una dintre persoanele prezentate pe site trebuie intr-o prima etapa sa va inscrieti on-line, si dupa ce vom citi formularul va vom trimite un e-mail cu explicatiile necesare. Consideram ca serviciul pe care vi-l oferim este mult mai eficient daca ne cunoastem, de aceea vom urmari sa va invitam la birou daca sunteti in capitala, sau sa va luam un mic interviu telefonic daca va aflati la distanta.
Va trebui sa ne spuneti numele si data nasterii persoanei care va intereseaza si noi ii vom trimite fotografiile si datele dvs personale. Va vom contacta apoi pentru a va spune daca persoana aleasa e dornica sa va cunoasca, si in caz afirmativ va trebui sa achitati o taxa pentru a o intalni. Daca aveti intrebari suplimentare va rugam contactati-ne.

Va asteptam cu drag si va dorim sa va gasiti jumatatea folosind acest serviciu.

Venera S.R.L.

Cod fiscal 11586356

Reg Comertului J40/2433/1999

Imaginile si textele din acest site se afla sub incidenta legii dreptului de autor. Utilizarea integrala sau partiala, reproducerea si multiplicarea lor pe orice suport fara acordul scris al proprietarului constituie contraventie si se sanctioneaza conform legii.
Copyright © 1999-2016 Venera S.R.L. - Agentie Matrimoniala, Bucuresti, Romania. Toate drepturile rezervate.
Familie - Eco Life Portal www.index2000.ro