women
Femei


men
Barbati
 
 
  sign-up
Inscrieresign-up
Log Insign-up
Contact


sign-up
Info

sign-up
Home

     
 

Agentia Venera a implinit in martie anul acesta 17 ani de existenta fructuoasa si dispune de o baza de date solida, care cuprinde mii de persoane motivate cu adevarat sa-si gaseasca perechea potrivita. Aici veti gasi multe profile interesante si veti putea beneficia de un serviciu de calitate, strict personalizat, lipsit de riscuri si surprize neplacute. Ne-ati putut vedea de-a lungul anilor la televiziune si in presa si ne-ati auzit la Radio, deci credem ca stiti deja despre frumoasele noastre reusite. Lucram doar cu persoane care isi doresc relatii serioase, de iubire/casatorie, ne straduim sa cunoastem personal pei cei care se inscriu si organizam intalniri doar atunci cand exista interes real de ambele parti, dupa ce cei doi si-au vazut deja fotografiile si datele personale.

Iata o aparitie recenta a noastra la tv, cand am fost vizitati la agentie de Vica Blochina: https://www.youtube.com/watch?v=t4pHxxF1cQE


Daniela Bogdan, directoarea agentiei


CUM lucram

Primul pas este sa va inscrieti. Completati chiar aici formularul de inscriere. Daca vom considera ca sunt sanse sa gasiti prin noi perechea potrivita va vom contacta in scris.

Ulterior, pasii pentru completarea profilului vor fi:

- va vom invita la sediu, sau, daca nu puteti veni va vom lua un mic interviu telefonic, ceea ce mareste eficienta serviciului pe care vi-l oferim.
- veti achita taxa de inscriere si ne veti trimite o copie a unui act cu fotografie in care se vede data nasterii dvs (permis de conducere, pasaport sau carte de identitate)
- veti trimite fotografii pentru albumele noastre, sau va veti programa pentru o sedinta foto la noi, daca veti dori
- veti consulta on line albumele cu fotografii si date personale ale celor deja inscrisi (inclusiv ale celor care nu doresc sa fie vazuti pe internet de toata lumea, fiindca veti avea o parola de acces in zona restrictionata a site-ului)
- veti putea beneficia (la cerere) de consultanta psihologica.

Ce putem face noi cu datele si fotografiile dvs.: (Dvs alegeti, dintre modalitatile de mai jos, oricate variante va convin)

- Le prezentam pe site, astfel incat sa poata fi accesate de toti vizitatorii
- Le prezentam pe site, dar ascunse publicului larg, adica fotografiile din profil pot fi vazute doar de catre membrii platitori, pe baza de parola de acces
- Le trimitem celor patru agentii din Italia cu care colaboram (Verona, Florenta, Milano, Torino)
- Le trimitem celor doua agentii din Franta cu care colaboram (Paris, Montpellier)
- Le trimitem celor trei agentii din Germania cu care colaboram (Hamburg, Munchen, Berlin)
- Le trimitem agentiei din Elvetia cu care colaboram. (Ambilly)
- Le trimitem agentiei din Austria cu care colaboram. (Salzburg)
- Le trimitem agentiei din Spania cu care colaboram. (Madrid)
- Le trimitem agentiei din Israel cu care colaboram. (Tel Aviv)
- Le trimitem agentiei din Suedia cu care colaboram. (Stokholm)
- Le trimitem persoanelor din strainatate care sunt abonate la noi pentru a primi periodic profilele noilor inscrisi.
Apoi, in momentul in care cineva doreste sa va cunoasca, noi va vom contacta si va vom prezenta profilul sau si in cazul in care veti fi de acord vom stabili data intalnirii sau, daca persoana se afla la distanta, vom demara o corespondenta.

Intalnirile cu persoanele din strainatate se organizeaza de obicei la sediul agentiei si au loc numai daca exista interes real de ambele parti, desfasurandu-se, atunci cand este cazul, in prezenta unui traducator.

Un lucru foarte important pentru demersul pe care il vom face pentru dvs. sunt fotografiile. Experienta noastra arata ca persoanele care au fotografii reusite sunt mult mai des cautate. Ce inseamna o fotografie reusita? Cea care va pune cel mai bine in valoare personalitatea si calitatile, dar mai ales cea in care ati zambit. Daca nu aveti fotografii reusite, nici o problema! Avem un fotograf profesionist care va va pune in evidenta trasaturile in lumina si unghiul cel mai potrivit, chiar daca sunteti convins(a) ca nu sunteti fotogenic(a).

Cand lucram

Programul nostru este de luni pana vineri 10h -18h si sambata 10h -16h, cu exceptiile de rigoare si nenumaratele depasiri din exces de zel :-)

Unde suntem

Sediul nostru se afla langa Piata Unirii, pe bulevardul Coposu, in centrul capitalei.


Cui ne adresam

Tuturor persoanelor peste 18 ani care-si cauta perechea pentru o relatie serioasa.

De ce noi

Pentru ca noi colaboram cu 14 agentii din Occident, pentru ca suntem o echipa tanara si entuziasta, pentru ca avem experienta si ne place ceea ce facem, pentru ca oferim un serviciu de calitate pentru oameni de calitate… si pentru inca o mie de motive pe care le veti descoperi :-)

Va asteptam!Imaginile si textele din acest site se afla sub incidenta legii dreptului de autor. Utilizarea integrala sau partiala, reproducerea si multiplicarea lor pe orice suport fara acordul scris al proprietarului constituie contraventie si se sanctioneaza conform legii.
Copyright © 1999-2016 Venera S.R.L. - Agentie Matrimoniala, Bucuresti, Romania. Toate drepturile rezervate.
Familie - Eco Life Portal www.index2000.ro