• Florela

  53 ani Cluj-napoca

Florela

53 ani, Cluj-napoca

"Sunt o fire vesela desi am trecut prin multe greutati in viata. Ador sa practic yoga, si sper sa mi se respecte acest lucru. Sunt fidela in relatie, si atunci cand ma simt iubita, imi place sa imi rasfat iubitul, sa ii dansez si imi place sa radem impreuna. Imi place sa ma plimb in natura, sa am o oaza de liniste undeva la tara "

Despre mine

Situatie

Activitati

Diverse

 1. Hobby(pasiuni, preocupari)

  dansul, yoga, natura, muzica

 2. Relatia dorita

  Relatie de durata, stabila

 3. Persoana cautata(varsta, studii, caracter, etc)

  Barbat de aproximativ aceeasi varsta ca si mine, care pretuieste adevarul, deschis catre spiritualitate, cu simtul umorului, tandru, inteligent, cu aspect fizic placut, care isi doreste de asemenea o relatie de durata, care sa ma iubeasca sincer si sa primeasca iubirea mea sincera


Daniela
Parerea lui Cupidon

Am intalnit-o pe Florela in martie 2024 si i-am facut cu telefonul aceste cateva poze, fara sa adaug apoi vreun filtru sau sa fac vreo prelucrare ulterioara. Ea chiar arata foarte bine in realitate, si imi spune ca asta se datoreaza faptului ca practica yoga. Eu vad si o anumita armonie stabila si un stil de viata frumos si sanatos la ea, precum si o mare bucurie de a trai si a impartasi. A fost pur si simplu o incantare sa stau de vorba cu ea, e o fata foarte dulce, cu un suflet de aur. Nu e supersofisticata dar e rafinata, este comunicativa si profunda, serioasa dar si amuzanta. Este foarte motivata sa isi gaseasca sufletul pereche, de oriunde ar fi.