• Smeraldina

  56 ani Bucuresti

Smeraldina

56 ani, Bucuresti

"Sunt o bucatareasa excelenta, uneori imi cos sau impletesc singura haine deoarece imi place sa fiu creativa; sunt frumoasa in interior si caut sa mentin frumusetea prin ganduri pozitive. Sunt romantica, pasionala, pun suflet in tot ceea ce fac. Imi place sa am grija de corpul meu fizic si de al iubitului meu, sa ajut pe cei ce imi cer ajutor, chiar daca uneori necesita mult efort fizic si psihic, imi place sa scriu poezii si... Ador parfumul de flori. "

Despre mine

Situatie

Activitati

Diverse

 1. Hobby(pasiuni, preocupari)

  plimbari, filme, dans, imi place sa citesc carti si sa am grija de florile din gradina

 2. Relatia dorita

  In primul rand sa ne cunoastem, apoi sa ma simt iubita. iar apoi il las pe bunul Dumnezeu sa ne impulsioneze relatia.

 3. Persoana cautata(varsta, studii, caracter, etc)

  Sa fie cu adevarat barbat in viata de zi cu zi, sa fie limpede, clar si sa lase adevarul sa triumfe chiar daca uneori doare; mai tare doare minciuna. Ador copiii si daca-i are asta e, este o floare in plus in viata :)


Daniela
Parerea lui Cupidon

O femeie care stie ce vrea de la viata si cum sa obtina. Solara, isteata, volubila, pozitiva, spontana, energica, cu niste ochi minunati care stiu sa priveasca mult dincolo de aparente. Iubeste viata, natura si oamenii si stie sa traiasca frumos. Are acum timp si disponibilitate pentru a isi reconstrui fericirea. Apreciaza valorile autentice si spiritualitatea si arata mult mai tanara decat varsta pe care o are. O femeie cu adevarat agreabila, dezghetata, mereu vioaie si bine dispusa, generoasa, in prezenta careia nu te poti plictisi nicicand.